Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı harbi itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü branş şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı sinein nispeten aksiyonlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Bununla müşterek zirdaki kriterlere malik olan yerlerde sessiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu mevki yangın merdiveni imalatı sinein müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye yaraşıklı yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Olası yangın yahut rastgele bir korku durumunda binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları binalmaktadır.

Asayiş: Acil çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an çıplak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Alüminyum baplar, bedduaşap kapılar ve çelik baplar imalatında istenen niteliklere bakılırsa farklı özellikte baplar da binaların mimari kuruluşsına veya kapıların kullanılacağı sektöre bakılırsa muaddel olabilmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; yamaç adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Fiyatları Kaçış bâtınin kullanılmasına mezuniyet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak kocaliği, konutlarda 100 mm’den ve özge örgülarda 125 mm’ den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde cidar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Göreceksiniz ki bu paye yüksek kaliteli yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Dairesel merdivenin izin verilmediği bölgeler beyninde mektep, mizaç bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın olduğu cümbüş merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Report this wiki page